Tillbaka till Dalarna

För nästan ett år sedan så var jag och min make i Dalarna, Green Hotel, och det blev ju hur lyckat som helst. Nu så ser det ut som om vi kommer att återvända till Dalarna nästan exakt ett år senare, men inte till Green Hotel den här gången. Det kommer att bli någonting helt annat. Min make är nämligen involverad i den lokala hockeyklubben och det har hänt enstaka gånger att jag hjälpt till med olika saker. Jag är ju rätt så bra på pappersarbete och administration när allt kommer omkring. Men vad har nu detta med Dalarna att göra? Det ska jag berätta!

Hockeyläger i Dalarna

Älvdalens Camping
Hockeyklubben ska nämligen anordna ett hockeyläger, och då är det Älvdalens Camping som är målet. Det är jag som sköter det mesta av det praktiska, kontakter med Campingen och sådant och om några månader så bär det av till ett träningsläger i Dalarna. Normalt så brukar jag inte följa med på hockeyklubbens olika aktiviteter men den här gången så bestämde jag mig för att göra det. Älvdalens Camping verkar nämligen väldigt spännande och vackert och då vi kommer att åka på vårkanten så borde det bli en spektakulär upplevelse. Visst, jag kommer nog att få hjälpa till lite grand här och där men det har jag ingenting emot. För övrigt tror jag nog de mest skulle tycka att jag är i vägen, och de blir nog mest glada om jag håller mig undan…

Söta stugor
På Campingen så kommer vi att få bo i ett antal stugor. De flesta av dem rätt så begränsade, men jag och min make och två av de andra ledarna kommer att bo i en stuga med fyra bäddar och fullt självhushåll. Jag ser verkligen fram mot den här resan och tror att det kommer att bli helt underbart.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *