Skämma bort sig själv

Jag skrev för ett litet tag sedan om hur min make är den romantiska typen som tycker om att skämma bort mig, och det gör jag också. Tycker om att skämma bort mig alltså. Men jag brukar göra det på ett sådant sätt som Jörgen också uppskattar. Till exempel det där med att jag gillar hudvårdsprodukter, smink och allt sådant, att hålla mig fin och fräsch helt enkelt. Ett litet problem jag haft med det är att å ena sidan finns hudvårdsprodukterna, som hjälper huden. Och å andra sidan finns smink, som tyvärr ofta inte gör det. De står lite i konflikt med varandra alltför ofta. Men de behöver inte göra det, utan smink och make-up kan tvärtom vara bra för huden också. Det gäller bara att veta vad man ska leta efter.

Min personliga favorit är olika mineralsminker. Mineralsmink började bli populärt på 1970-talet och är smink och make-up gjord på mineraler som vårdar och skyddar huden – samtidigt som de också gör att man ser bra ut. Med andra ord, även om man inte vill sminka sig för utseendets skull kan man göra det för att vårda huden! Det gör också att man blir mer motiverad att göra det och alltid kommer att se bra ut – med frisk hud som mår bra.

Ett favoritmärke är bareMinerals, ett märke som funnits länge och har kunskap och erfarenhet bakom sig. Jag brukar köpa bareEssentials online, hos Fina Mig, och där finns precis allting som en tjej kan behöva. Allting helt gjort på mineraler och man behöver inte oroa sig för att man har känslig hud – smink från bareMinerals är tvärtom bra om man har känslig eller torr hud och hjälper till att få den att må bra. Så jag kan verkligen rekommendera bareMinerals – smink som får huden att må bra. Tro mig, jag vet!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *