Ser tillbaka på vad som var

Jag älskar att blicka tillbaka på det som en dag för många år sedan var en av de lyckligaste dagarna i hela mitt liv. Det var bröllopet med min make som på så många sätt och vis var precis det som vi alltid hade drömt om, men hela familjen på plats, alla vänner och precis så stort som vi ville att det skulle vara. Själva innehållet i bröllopet var helt exemplariskt, jag saknade verkligen ingenting. Jag är verkligen lyckligt lottad över att ha en så underbar man, familj och vänner som ställer upp i vått och torrt.

Men det är tyvärr en sak som solkar ner det hela. Det är att det inte finns några bra bilder från bröllopet. Vi hade ju till och med anlitat en bröllopsfotograf som hade riktigt bra referenser, men när vi fick se resultatet från vår dag så var det verkligen inte vad vi hade förväntat oss. Det fanns ingen känsla alls i bilderna, många av dem var direkt dåliga och de representerade inte oss över huvud taget. Vi var helt enkelt inte nöjda med det som vi fick från fotografen, och det resulterade i att vi inte alls har speciellt många bilder från vårt bröllop, det är egentligen bara ett som vi blev nöjda med.

Det är synd såhär i efterhand att vi inte gjorde bättre efterforskningar på bröllopsfotografer, för jag har ganska nyligen hittat en bröllopsfotograf som jag är helt övertygad om skulle ge oss precis de bilder som vi alltid velat ha. Hon heter Lena Larsson, och hennes stil är helt makalös. Det är så att jag har börjat fundera på om min make och jag skulle ha en uppdateringsgiftemål och att vi i så fall skulle boka Lena till det bröllopet. Jag drömmer om att så sker, och vi får se vad maken säger om det. Men med tanke på att han också blev missnöjd med bilderna så tror jag att han också är på. Om du också vill se hur enastående Lena Larsson är så besök hennes hemsida här.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *