Romantisk weekend

Min make har alltid varit den romantiska typen. Han kommer ofta hem med blommor (vilket jag förstås uppskattar väldigt mycket eftersom jag älskar blommor) och han brukar bjuda ut mig på små dejter ibland som han har planerat. Det kan vara allt från middag till bio eller dans. En helt vanlig vardag kan han komma hem med en liten present eller överraska mig med något annat. Nu har han ordnat en weekend åt oss på ett hotell som ligger vid Leksand, och det verkar hur mysigt som helst! Hotellet heter Green Hotel och det har enligt bilder på hemsidan en helt fantastisk utsikt över sjön Siljan.

Det blir alltså två nätter i Dalarna med god mat (jag älskar hotellfrukost!), bubbelbad och kanske lite dans. Visst låter det härligt? Jag är verkligen tacksam att jag har en sådan fantastisk make som skämmer bort mig så. Jag försöker också vara romantisk men det faller sig liksom inte lika naturligt för mig. Jag kommer sällan på lika bra idéer som Jörgen, men jag brukar i alla fall ofta se till att anstränga mig lite extra när det kommer till matlagningen, för Jörgen älskar god mat men han kan inte laga den. Han kan på sin höjd koka ett ägg, och även om han försöker att vara med och lära sig så har vi helt enkelt fått acceptera att han inte har fallenhet för att vara i köket.

Men, hur som helst, jag tycker att vi kompletterar varandra ganska bra ändå. Jörgen tycker om att skämma bort, och jag tycker om att skämmas bort! Och det sägs ju att vägen till en mans hjärta går genom hans mage, vilket i Jörgens fall definitivt är en sanning, så han blir ganska bortskämd han med. Nu längtar jag verkligen till vår romantiska hotellweekend och hoppas att den blir riktigt mysig!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *