Mitt favoritrum i hemmet

Sommaren 2014 skrev jag här i bloggen om våra planer på att skaffa ett uterum, och nu tänkte jag att jag skulle berätta för er hur det gick med det. Det blev nämligen inget uterum i den bemärkelsen som vi först hade tänkt, men däremot blev det en inglasning av vår befintliga altan. Vi kände till slut att det var det bästa och mest ekonomiska alternativet. Och det är ju i princip som ett uterum. Vi har fått precis det vi ville ha, ett ställe där vi kan sitta och njuta av trädgården även under regniga dagar och ända in på hösten när det är för kyligt för att sitta ute. Det är ju som att man sitter ute, fast man sitter inne. Det bästa av två världar kan man säga.

Under varma dagar kan vi öppna upp och släppa in solen och luften, och när det blir sämre väder stänger vi om oss. Är det kallt kan vi sätta på infravärmen i taket som värmer skönt. För mig är det helt klart mitt favoritrum i hemmet. Men så är jag ju trädgårdstokig också, och kan jag inte befinna mig mitt i trädgården så är ju det näst bästa att kunna se den men samtidigt ha det härligt komfortabelt innanför glaset.

Vi valde Uterumsmästarna
Ni som läste mitt inlägg om uterum minns kanske att jag funderade över priser, leverantörer och annat, och vårt val för inglasning föll till slut på Uterumsmästarna som enligt oss hade den bästa dealen. Det är ju inte bara priset man ska tänka på utan också vad man får för garanti och om man trivs med företaget. Uterumsmästarna var helt enkelt det som föll oss i smaken både prismässigt och när det gäller det övriga. Och vi blev väldigt nöjda med vårt val. Jag kan varmt rekommendera Uterumsmästarna för den som funderar på uterum eller inglasning.

Visst ser det lockande ut? Det tyckte jag också!
Visst ser det lockande ut? Det tyckte jag också!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *