Här hittar du köksluckorna!

Den som letar efter något gott letar aldrig för länge heter det ju. Nästan i alla fall. Så var det i alla fall för mig när jag skulle skaffa nya köksluckor. Det var ett evinnerligt letande innan jag äntligen hittade rätt. Jag kollade upp en mängd olika alternativ, och säkert tusen olika köksluckor hus dussintals olika tillverkare. Målet var ju att få det allra bästa, precis det jag ville ha, till ett så pass bra pris som möjligt. Men det visade sig lättare sagt än gjort. Ett tag såg det nästan ut som om det skulle vara omöjligt att bestämma sig. Men så snubblade jag nästan som av en slump över den kökslucketillverkare det till sist blev: Mälarkök.

Skälen till att det blev just Mälarkök är många, men man kan säga att det började med att jag såg att de gjorde gratis hembesök, där de tog med olika prover på material som man kunde få kolla närmare på. Sagt och gjort, jag beställde ett sådant hembesök, och blev inte besviken. Tvärtom, det visade sig vara ett riktigt lyckokast. De inte bara visade upp prover, utan snackade också med mig om köket och vad som kanske skulle tänkas passa där. Ytterst givande samtal, som gjorde att jag såg på saken med nästan helt nya ögon. Visserligen kunde jag inte bestämma mig riktigt vid detta första möte, men de gjorde gärna ett andra hembesök – också det helt gratis! Det var då jag bestämde mig för vad det var jag ville ha, svarta högblanka köksluckor, något jag inte alls tänkt på tidigare.

Den som letar efter köksluckor och bor någonstans där Mälarkök är tillgängliga gör alltså helt rätt i att anlita dem, eller i alla fall be om ett av de där gratis hembesöken. Det är nästan helt garanterat att ni inte kommer att bli missnöjda, för Mälarkök gör verkligen ett otroligt bra jobb, från början till slut. Har faktiskt ingenting att klaga på, inte ens priset. Fullt rimliga priser, med tanke på den höga kvalitén.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *