Första inlägget!

Välkommen till min nya blogg! Jag heter Annie och är en helt vanlig kvinna i medelåldern. Det här med att blogga är helt nytt för mig, men eftersom jag gillar att läsa bloggar tänkte jag att jag kunde försöka starta en egen också. Förhoppningsvis finns det väl någon som vill läsa, och jag hoppas att jag kommer att skriva om intressanta saker!

Jag brinner för min trädgård och älskar att pyssla i den. Den är inte så stor, men jag försöker utnyttja ytan så gott det går. En sak som jag tycker är viktig när man vill ha en fin trädgård är att plantera växter som blommar olika tider. På så sätt kan man få en levande trädgård från tidig vår och ända in på sena hösten. Vintertid blir det förstås inte så mycket trädgårdsarbete, men då ägnar jag gärna tid åt heminredning och alla växter jag har inomhus. Jag fyller gärna mitt hem med vackra saker och många växter, och en del utomhusväxter behöver övervintra inomhus för att klara sig.

Bloggen kommer alltså att handla om trädgård, växter och heminredning, men också om andra saker som intresserar mig. Det kan vara allt från trädgårdsmöbler till böcker eller smarta tips i vardagen. Jag tycker också mycket om att baka och laga mat, och jag älskar att se på friidrott på teve. Min make Jörgen kanske också får lite plats i bloggen. Vi tycker om att vandra i naturen tillsammans, och till nästa sommar planerar vi att vandra längs Kungsleden i Lappland.

Lite av varje är nog en bra sammanfattning av min blogg. Hoppas att ni gillar den!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *