Fixa frisyren enkelt

Man behöver inte gå till frisören och betala dyra pengar för att skaffa sig en ny frisyr, utan det finns en mängd olika sätt att piffa upp sitt hår på. För den som är trött på sitt hår och sin frisyr och vill prova på något nytt finns det en mängd olika alternativ att tillgå, och givetvis kan man kombinera dessa alternativ om man vill, för att verkligen se ut som en helt ny person, där vänner och bekanta knappt känner igen en till att börja med. Och det är ju faktiskt ingenting dåligt, utan tvärtom något bra. Det är kul att experimentera och förändra sig, både vad gäller kläder, frisyr och stil. Vem vill vara likadan hela tiden? Hur tråkigt skulle inte det vara?

Det första och absolut enklaste tipset är att helt enkelt färga håret. Hårfärg gör stor skillnad för hur en person uppfattas, och man behöver heller inte hålla sig till ”naturliga” hårfärger. Tvärtom, ljust blått hår kan vara otroligt snyggt och coolt, och gör att man definitivt kommer att sticka ut från mängden. Att experimentera med olika hårfärger är också väldigt roligt. Även om det ibland blir helt misslyckat så gör det ingenting, så länge man kan bjuda på sig själv. Man behöver inte alltid vara snyggast och så vidare.

Ett annat knep är att använda sig av löshår. Med löshår kan man få längre eller tjockare och fylligare hår än man egentligen har, eller bådadera. Bättre löshår, sådant som görs av människohår och inte syntetmaterial, kan dessutom färgas och lockas, och på så sätt användas även när man bestämmer sig för att färga eller locka håret. Använder man sig av löshår på ett bra sätt kan man skapa riktigt coola och häftiga frisyrer, som ens ”riktiga” hår inte riktigt klarar av. Löshår behöver heller inte vara speciellt dyrt, ens om man köper löshår av hög kvalitet gjort av människohår.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *