Dags att börja blogga igen?

Hej på er! Nu var det ett tag sedan jag var här inne. Ungefär ett och ett halvt år sedan. Jag vet inte riktigt varför jag slutade blogg, men det var nog mest bara för att jag inte tyckte att jag hade något att skriva om. Jag saknade liksom inspiration. Men så i dag så kände jag att det var dags att logga in här igen, och här är jag! Det blir ett blogginlägg i alla fall. Kanske blir det fler också. Man kan ju hoppas det. När det gäller inspirationen har jag nog en del att skriva om nu, och jag tänkte börja med vad som har hänt i vårt kök sedan sist jag bloggade.

Nya köksluckor
Vi bestämde oss nämligen att vi skulle kasta ut våra gamla köksluckor. De var från 70-talet och var både slitna och fula. Med fula menar jag då alltså att de hade en ful brunaktig färg. Man hade ju kunnat måla förstås, det var det vi tänkte göra först, men så insåg vi när vi hade tittat lite närmare på dem att de faktiskt var lite för slitna för att måla om. Det hade inte blivit snyggt. Så då fick det blir helt nya luckor istället.

Snygga luckor, dock ej mina men lite liknande

Anlitade Mälarkök
Men det är ju inte helt lätt att köpa nya luckor till stommar från 70-talet. Det är lite knepiga mått och så vidare. Som tur är så hittade vi Mälarkök (www.malarkok.se) som kan tillverka nya luckor efter befintliga stommar. De kommer alltså hem till en och mäter ens stommar, och så får man titta på en massa prover och bestämma vad man vill ha. Och när det är klart kommer det en montör och sätter upp allt. Så otroligt smidigt, och det blev verkligen jättebra! Det är nästan som att vi har fått ett helt nytt kök. Och vi målade också stommarna innan de nya luckorna kom på, så allt ser väldigt fräscht och fint ut nu. Rekommenderas!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *